Název | Množství a jednotka |
---|---|
barevné fazole | 1 hrst |
hrách | 1 hrst |
čočka | 1 hrst |
sušené houby | 1 hrst |
kroupy | 1 hrst |
pohanka | 1 hrst |
sušené švestky | 30 g |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
brambory | 3 ks |
máslo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 1/2 lžíce |
sůl | |
pepř |
Postup: Větší kedlubny oloupeme, umyjeme a nastrouháme na hrubém struhadle, nebo... zobrazit recept
Postup: Šunku nakrájíme najemno a osmahneme na másle. Zalijeme šlehačkou, okořeníme... zobrazit recept
Postup: Rozinky si namočíme do rumu.,V mléce si rozmícháme droždí. Do mísy prosejeme... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme osolíme, opepříme, posypeme kmínem. Do pekáče dáme máslo,... zobrazit recept
Postup: Batáty oloupeme, nakrájíme na silnější plátky a vsypeme na lech s vyššími... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Restaurace Club Slunečnice je vyhlášena svým příjemným, stylovým prostředím a...